درباره ما

درباره کارخانه چم چم

تاریخچه :

شرکت فرآورده های گوشتی چم چمال گوشت گیلان در سال ۱۳۷۸ توسط جناب آقای خلیل محبوبی از مدیران ارشد شرکت
پرآوازه یک و یک در استان گیلان به ثبت رسید۔ مؤسس شرکت جناب آقای خلیل محبوبی و رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل
شرکت جناب آقای مهندس فرزین محبوبی می باشد.

این شرکت پس از اخذ پروانه بهره برداری به شماره ۷۵۲۷ مورخ ۱۳۷۹/۰۹/۰۱ با هدف تولید و توزیع فرآورده های گوشتی در
تاریخ ۱۳۸۰۱۰۲/۳۰ پس از طی مراحل آزمایشی تولید و فرموله کردن محصولات و اخذ پروانه های بهداشتی مربوط از وزارت
بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ‎با بهره گیری از ماشین آلات پیشرفته و به منظور تولید و تأمین فرآورده های گوشتی
سالم و متنوع ، فعالیت خود را بطور گسترده در کشور آغاز نمود.

محصولات تولیدی شرکت شامل انواع سوسیس ها: سوسیس آلمانی ، کوکتل گوشت ، کوکتل مرغ ، کوکتل پنیر ، کوکتل ممتاز،
سوسیس بلغاری ، کوکتل کبابی و هاتداگ و کالباس ها: کالباس ‎مارتادلا,‏ کالباس ‎خشک, کالباس لیونر ، کالباس مرغ، کالباس
خشک ممتاز ، کالباس مرغ ممتاز، کالباس مرغ و قارچ ، کالباس گوشت و قارچ ،ژامبون گوشت « ژامبون مرغ ، ژامبون فیله ،
ژامبون فیله مخلوط ‘ ژامبون فرانسوی و پپرونی می باشد که کلیه محصولات دارای نشان استاندارد ملی ایران بوده و با نظارت
مستقیم مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران ، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سازمان دامپزشکی کشور
تولید می شود.

حضور مدیران مجرب و نیروی انسانی حرفه ای و با تجربه و کارآمد، آموزشهای تخصصی و مداوم و سیستمهای کنترل کیفی و
نظارت دقیق در تهیه مواد اولیه سالم و مرغوب و نیز محصولات تولیدی ضامن جلب رضایت مصرف کنندگان محترم و زمینه
حضور مؤثر در بازار فرآورده های گوشتی این شرکت را فراهم نموده است.

شایان ذکر است که شرکت چم چمال گوشت گیلان از طرف مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی استان گیلان موفق به کسب
عنوان واحد نمونه سال در ۲ سال پیاپی در زمینه تولید انواع سوسیس و کالباس گردیده است.

تغییر الگوی مصرف غذا در جهان و تمایل به مصرف غذاهای آماده از جمله سوسیس و کالباس و توجه به این مهم که این
فرآورده ها به لحاظ مواد تشکیل دهنده آن ، غذایی نسبتاً کامل بوده و محتوی پروتئین های گیاهی و حیوانی ، چربی ،
کربوهیدرات و ویتامین می باشد ، عزم شرکت را در تولیدات متنوع و امن و لذیذ استوار کرده است.